PRVI PLJESAK

U petak, 7.12.2012. godine naša škola je organizirala svima dobro poznati glazbeni festival Prvi pljesak. Dvorana je bila premala da primi sve zainteresirane za ovu manifestaciju. Svi su s nestrpljenjem čekali da čuju i vide svoje favorite.

Napokon je počelo. Voditelji Amra Džananović (VI. e) i Tomislav Matić (VI. c)  najavili su prvu natjecateljicu koja je trebala probiti led, a to je bila Anabela Bosnić s pjesmom "Everytime We Touch".

Natjecatelji su izlazili jedno za drugim i pokazivali ono što najbolje znaju. U pauzama su nas zabavljali učenici ritmičke sekcije male škole, učenici polaznici škole gitare pod vodstvom nastavnika Tomislava Galića, plesna škola Odžak i naše bivše učenice Ružica Šarić i Ana Barukčić (Matanović) koje su također prije nekoliko godina bile pobjednice Prvog pljeska.
 
Te večeri bila je organizirana i tombola koju su nam omogućili naši sponzori pa je vjeroučitelj Samir Šaćirović pozvao predsjednicu Vijeća učenika Martinu Stanić da mu pomogne oko izvlačenja. Bilo je mnogo vrijednih nagrada i nadamo se da su svi bili zadovoljni, a naročito oni koji su imali sreće da budu izvučeni.
 
Žiri u sastavu: vjeroučitelj a ujedno i predsjednik žirija Tomislav Galić, učiteljice Marijana Filipović i Sabrina Ahmetović, učenice Ružica Šarić, Ana Barukčić, Emina Šabić i Amila Hasanić imao je težak zadatak jer je trebalo odlučiti koji su pobjednici. Iako je bilo mnogo dobrih izvedbi, nisu mogli svi pobijediti. Žiri je odlučio ovako:
 
1.    mjesto Katarina Paradžik (VIII. c) s pjesmom „Ostani
2.    mjesto i najbolji scenski nastup Ana Funarić (VIII. a) s pjesmom „Crni leptire
3.    mjesto dijele Nadina Hodžić (VI. f) s pjesmom „The Climb“ i
                          Dario Crnčić (VIII. a) s pjesmom „Jednom kad noć
 
Svim izvođačima se zahvaljujemo na sudjelovanju, a posebno čestitamo pobjednicima iako su za nas svi pobjednici.

                                                                                                                  Mladi novinari

 Additional information