UČENICE NAŠE ŠKOLE POBJEDNICE NA ŽUPANIJSKOM/DEKANATSKOM NATJECANJU

Na županijskom/dekanatskom natjecanju iz katoličkog vjeronauka u sklopu Vjeronaučne olimpijade, naše učenice su osvojile prvo mjesto i dovoljan broj bodova za daljnje natjecanje.

 

 

 

 

 

Nakon pobjede na školskom natjecanju, učenice Ana Katarina Andačić (7. r.), Josipa Filipović (9. r.), Matea Jelušić (8. r.) i Ana-Marija Pušeljić (9. r.) sudjelovale su ekipno na županijskom/dekanatskom natjecanju koje se održalo u Osnovnoj školi Stjepana Radića Oštra Luka-Bok 10. veljače 2018. godine. Sudjelovalo je 5 osnovnih škola i 3 srednje škole s područja Posavske županije te KŠC sv. Franjo Tuzla i X. OŠ Bijela.


Početak natjecanja je bio u 12:00 sati i trajalo je do 13:30, nakon čega je uslijedilo ispravljanje testova. Naša ekipa je osvojila prvo mjesto ispred osnovnih škola te idu na međužupanijsko/biskupijsko natjecanje koje je na rasporedu 10. ožujka 2018. godine.

Poredak osnovnih škola:
     1. mjesto: OŠ Vladimira Nazora Odžak (225 bodova);
     2. mjesto: OŠ/KŠC Sv. Franjo Tuzla (216 bodova);
     3. mjesto: OŠ Braće Radića Domaljevac (192 boda);
     4. mjesto: OŠ A. G. Matoša Vidovice (180 bodova);
     5. mjesto: OŠ Stjepana Radića O. Luka – Bok (172 boda);
     6. mjesto: OŠ Orašje (143 boda);
     7. mjesto: X. OŠ Bijela (86 bodova).

Ovim putem još jednom čestitamo našim učenicama i njihovom mentoru, vjeroučitelju Stjepanu Mostarcu na postignutom uspjehu i želimo im puno sreće u daljnjem natjecanju.

M. S.